In Search of Taste
Home
About
Restaurants Nationaal
Untitled
Cuines, 33
>
Cuines, 33 (2016)
Cuines, 33 (02/2017)
Cuines, 33 (07/2017)
Cuines, 33 (02/2018)
Cuines, 33 (09/2018)
Cuines, 33 (10/2019)
Cuchara
Atelier Gist (Jason & Laurence)
>
Atelier Gist (04/2023)
Atelier Gist (05/2022)
Atelier GIST
Burnt
L'Histoire 32
MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
Gist @ Villa Vilander
Benoit & Bernard Dewitte
>
Benoit Dewitte vs David Toutain
Benoit & Bernard Dewitte 2016
Benoit & Bernard Dewitte 2017
Benoit & Bernard Dewitte 2018
Oak
>
Oak (2016)
Oak (2017)
Oak (2018)
Oak (04/2019)
The Jane
Hertog Jan
Bartholomeus
Vrijmoed
Comme Chez Soi
De Vijf Seizoenen
Fleur De Lin
>
Fleur De Lin 2015
Fleur De Lin 2016
Fleur de Lin 2018
Bistro Bruut
Atelier Maple
Bar Bask
Dunas Dine
Talloor d'Or
Door 73
Publiek
Yalo hotel & restaurant
LOF Restaurant
L'Air de Rien
Chateau de Mirwart
Woestyne
Bonte B
D'Oude Pastorie (Lochristi)
Pulpo by L'Autre Vie
Pulpo by L'Autre Vie (2021)
Black Smoke
Rooselaer
>
Rooselaer 01/2014
Rooselaer 07/2014
Rooselaer 2016
Rooselaer 2018
Pacht 26
Cochon De Luxe
Moules /// Frites by Sergio Herman
Hostellerie L'Esco
>
Hostellerie L'Esco 2015
Hostellerie L'Esco 2016 - 1
Hostellerie L'Esco 2016 - 2
Hostellerie L'Esco 2017
Hostellerie L'Esco 2018
Carcasse by Dierendonck
>
Carcasse by Dierendonck (2016)
Carcasse by Dierendonck (2017)
Divin by Sepi
Mémé Gusta
Vintage Signé Nuance
Bistro Gustaaf
Kasteel van Laarne
Les Clos des Recollets
De Snoeck
Yellow Bistro
Renard
Restaurants Internationaal
Duitsland
>
Tim Raue
Nederland
>
Rijks x Quintonil
212 Amsterdam
Tribeca
Librije's Zusje/Spectrum
Pure C
>
Pure C 2014
Pure C 2015
Pure C 2016
AIRrepublic
Blueness - Japanese Style Cuisine
Meliefste
De Kromme Watergang
De Leest
Barcelona
>
Cocina Hermanos Torres
Roca Moo
Londen
>
The Ledbury
Dinner
Cavita - Heritage Mexican Cuisine
St Barts
Pollen Street Social
Typing Room
Ametsa with Arzak Instruction
Andina
Parijs
>
Hélène Darroze
Aux Lyonnais
La Durée
Streetfood restaurants
Pizzeria Sofia
Taco Santo
Mission Masala - Desi Indian Soulfood
Frites Atelier Amsterdam
>
Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
Frites Atelier Amsterdam - Tasting
Umamido
Bicho Malo
Eat Love Pizza
Otomat
A Food Affair
Uncle Babe's Burger Bar
>
Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
Ellis Gourmet Burger
Maca Morado
Bar Chine
De Superette
Pistolet Original & Dierendonck
Recepten
Klassiek
>
Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
Broodje pulled pork
Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
De vleesbom
Onion Bombs
Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
Potato side dishes
Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
Fish & Chips
Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
Ratatouille van wilde boschampignons
Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
Curry-zalmburger by Colette Dike
Latijns-Amerikaans
>
Ceviche zeebaars
Peruaanse causa met tonijn & avocado
Lomo al Trapo
Quesadilla met chorizo & gamba
Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
Tacos el pastor
Torta's met chorizo, avocado en ei
Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
Taco pulled chicken
Jambalaya
Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
Haute Dog - Mexico 86
Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
Quinoa kroketten met chili jam
Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
Baja-vistaco's
Chili con carne
Chili Con Carne by Sergio Herman
Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
Enchiladas
Indisch
>
Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
Indian curry met gele linzen en aubergine
Bhaji's met uienchutney
Garnalencurry met zelfgemaakte naan
Kipsaté met satésaus
Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
Garnalen in Keralacurry
Indische balletjes met rijst
Kip Tikka Masala
Aziatisch
>
Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
Koreaanse rundstartaar
Pineapple filled with sticky chicken
Tom Yam Kung
Oosterse wrap by Vrijmoed
Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
Dessert
>
Snickers - Pinda-ijs & Caramel
Snickers by Jeroen De Pauw
Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
Chocolat chip cookies & Madeleintjes
Kokosrotsjes
Home
About
Restaurants Nationaal
Untitled
Cuines, 33
>
Cuines, 33 (2016)
Cuines, 33 (02/2017)
Cuines, 33 (07/2017)
Cuines, 33 (02/2018)
Cuines, 33 (09/2018)
Cuines, 33 (10/2019)
Cuchara
Atelier Gist (Jason & Laurence)
>
Atelier Gist (04/2023)
Atelier Gist (05/2022)
Atelier GIST
Burnt
L'Histoire 32
MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
Gist @ Villa Vilander
Benoit & Bernard Dewitte
>
Benoit Dewitte vs David Toutain
Benoit & Bernard Dewitte 2016
Benoit & Bernard Dewitte 2017
Benoit & Bernard Dewitte 2018
Oak
>
Oak (2016)
Oak (2017)
Oak (2018)
Oak (04/2019)
The Jane
Hertog Jan
Bartholomeus
Vrijmoed
Comme Chez Soi
De Vijf Seizoenen
Fleur De Lin
>
Fleur De Lin 2015
Fleur De Lin 2016
Fleur de Lin 2018
Bistro Bruut
Atelier Maple
Bar Bask
Dunas Dine
Talloor d'Or
Door 73
Publiek
Yalo hotel & restaurant
LOF Restaurant
L'Air de Rien
Chateau de Mirwart
Woestyne
Bonte B
D'Oude Pastorie (Lochristi)
Pulpo by L'Autre Vie
Pulpo by L'Autre Vie (2021)
Black Smoke
Rooselaer
>
Rooselaer 01/2014
Rooselaer 07/2014
Rooselaer 2016
Rooselaer 2018
Pacht 26
Cochon De Luxe
Moules /// Frites by Sergio Herman
Hostellerie L'Esco
>
Hostellerie L'Esco 2015
Hostellerie L'Esco 2016 - 1
Hostellerie L'Esco 2016 - 2
Hostellerie L'Esco 2017
Hostellerie L'Esco 2018
Carcasse by Dierendonck
>
Carcasse by Dierendonck (2016)
Carcasse by Dierendonck (2017)
Divin by Sepi
Mémé Gusta
Vintage Signé Nuance
Bistro Gustaaf
Kasteel van Laarne
Les Clos des Recollets
De Snoeck
Yellow Bistro
Renard
Restaurants Internationaal
Duitsland
>
Tim Raue
Nederland
>
Rijks x Quintonil
212 Amsterdam
Tribeca
Librije's Zusje/Spectrum
Pure C
>
Pure C 2014
Pure C 2015
Pure C 2016
AIRrepublic
Blueness - Japanese Style Cuisine
Meliefste
De Kromme Watergang
De Leest
Barcelona
>
Cocina Hermanos Torres
Roca Moo
Londen
>
The Ledbury
Dinner
Cavita - Heritage Mexican Cuisine
St Barts
Pollen Street Social
Typing Room
Ametsa with Arzak Instruction
Andina
Parijs
>
Hélène Darroze
Aux Lyonnais
La Durée
Streetfood restaurants
Pizzeria Sofia
Taco Santo
Mission Masala - Desi Indian Soulfood
Frites Atelier Amsterdam
>
Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
Frites Atelier Amsterdam - Tasting
Umamido
Bicho Malo
Eat Love Pizza
Otomat
A Food Affair
Uncle Babe's Burger Bar
>
Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
Ellis Gourmet Burger
Maca Morado
Bar Chine
De Superette
Pistolet Original & Dierendonck
Recepten
Klassiek
>
Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
Broodje pulled pork
Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
De vleesbom
Onion Bombs
Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
Potato side dishes
Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
Fish & Chips
Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
Ratatouille van wilde boschampignons
Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
Curry-zalmburger by Colette Dike
Latijns-Amerikaans
>
Ceviche zeebaars
Peruaanse causa met tonijn & avocado
Lomo al Trapo
Quesadilla met chorizo & gamba
Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
Tacos el pastor
Torta's met chorizo, avocado en ei
Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
Taco pulled chicken
Jambalaya
Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
Haute Dog - Mexico 86
Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
Quinoa kroketten met chili jam
Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
Baja-vistaco's
Chili con carne
Chili Con Carne by Sergio Herman
Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
Enchiladas
Indisch
>
Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
Indian curry met gele linzen en aubergine
Bhaji's met uienchutney
Garnalencurry met zelfgemaakte naan
Kipsaté met satésaus
Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
Garnalen in Keralacurry
Indische balletjes met rijst
Kip Tikka Masala
Aziatisch
>
Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
Koreaanse rundstartaar
Pineapple filled with sticky chicken
Tom Yam Kung
Oosterse wrap by Vrijmoed
Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
Dessert
>
Snickers - Pinda-ijs & Caramel
Snickers by Jeroen De Pauw
Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
Chocolat chip cookies & Madeleintjes
Kokosrotsjes