Vorig jaar maakten we voor de eerste maal kennis met Jason en Laurence hun nieuwe restaurant en we waren er meteen weg van. Het interieur en jason's gerechten zorgden ervoor dat het voor ons een van de sensaties van het jaar was. Daarom kon een nieuw bezoekje niet uitblijven. Deze keer hadden we familie mee om ze met Jason zijn keuken kennis te laten maken en daarom mochten we deze keer plaats nemen aan de aparte tafel. Eerst had ik een beetje schrik dat we een stukje van het keuken spektakel gingen missen, maar Laurence heeft ons zodanig gesoigneerd dat we er niet eens op gelet hebben. En het echte spektakel gebeurd toch op de borden en daar heeft Jason zeker voor gezorgd. In zijn vrije tijd doet Jason aan kickboxen en in zijn restaurant heeft hij ons met zijn gerechten totaal knock out geslagen. Door gebruik te maken van Japanse smaakmakers maakt hij van elk gerecht een echte smaakbom. Elk gerechtje is er een om je duimen en vingers van af te likken, maar mijn favo gerechtjes van de avond waren toch de 2 creaties van langoustine en de Oedslach. Ik wou dat ik jullie de smaken zo kon doorgeven, maar helaas zullen jullie daarvoor zelf eens naar Goeferdinge moeten rijden. Terwijl Jason smaak in de borden brengt, zorgt Laurence voor een echte belevenis in het glas. Voor mij is het altijd kiezen tussen Laurence haar zelfgemaakte kombucha en de kwaliteitsvolle bierkaart waarbij de leuze 'kiezen is verliezen' geldt. Voor ons is het altijd een eindje bollen naar deze prachtige streek, maar na elk etentje kunnen we altijd beamen dat het de rit meer dan waard is!
Half gedroogde rode biet - gefermenteerde rabarber & pruim
Makreel kombu jime - mierikswortel - radijs
Gerookte paling - koffie - lardo - zwarte look
Zuurdesembrood - bruine boter - miso
Lochtenberger - kippenvel - dooier
Asperge - gerookte boter - citroentijm - denne
Lotte - kippendulsejus - gefermenteerde stekelbes - kaviaar
Langoustine crème brûlée - pompoenpit - bergamot
Langoustine - gefermenteerde abrikoos - suino nero - kosho
Eringy - shoyu koji
Oedslach - stropatat - truffel
Zwarte bes - melkkefir - roos - chocolade
Makreel kombu jime - mierikswortel - radijs
Gerookte paling - koffie - lardo - zwarte look
Zuurdesembrood - bruine boter - miso
Lochtenberger - kippenvel - dooier
Asperge - gerookte boter - citroentijm - denne
Lotte - kippendulsejus - gefermenteerde stekelbes - kaviaar
Langoustine crème brûlée - pompoenpit - bergamot
Langoustine - gefermenteerde abrikoos - suino nero - kosho
Eringy - shoyu koji
Oedslach - stropatat - truffel
Zwarte bes - melkkefir - roos - chocolade